Lustrum XVIII

Op 9 december 2019 vond het achttiende lustrum plaats van het dispuut Black and White. Het achttiende lustrum is uitgebreid gevierd, het waren tien onvergetelijke dagen.Black and White NYE

Iemand die aan Black & White denkt, denkt aan nieuwjaarsavond. Al jaren organiseren wij op 31 December een huisfeest om samen met andere Tilburgse disputen en vrienden van thuis op een mooie manier het nieuwe jaar in te gaan! Met wodka op de tap, DJ's die de hele avond de beste platen draaien en fraai vuurwerk is dit een avond die niemand wilt missen.

Oktoberfest

Sinds 2019 organiseren we samen met vrouwendispuut Papillon van Vidar een evenement met Duits thema. Met het succes van vorig jaar in ons achterhoofd zijn we al bezig met de voorbereidingen voor de volgende editie.

Evenementen

Daarnaast hebben we ieder jaar activiteiten van andere disputen die inmiddels traditie zijn geworden binnen de club. Zo organiseren onze maten van de Tempeliers uit Nijmegen elk jaar CDT, gaan we naar PMHT van Pallieter en vieren we Kongsi Carnaval.

Copyright © 2022 . Alle rechten voorbehouden. | Fotografie door Catch Themes